[rev_slider alias=”topslider”]

ByeBugz® ontwerpt efficiënte anti-Insect producten voor mannen, vrouwen en kinderen.

Het merk heeft als doelstelling reizen, wandelen, kamperen, fietsen, golfen, … aangenamer te maken door vervelende insecten op afstand te houden. Zelfs diegene die tropische ziektes kunnen over dragen.
ByeBugz wil toegankelijk zijn voor iedereen, daarom verdelen wij het gamma onder in 2 categorieën, nl. “Protected By Nature” en Protected By Technology”. Afhankelijk van jouw leeftijd, het type reis, de locatie, … vindt iedereen er het geschikte product.
Het merk wordt wereldwijd verdeeld via een netwerk van apotheken en distributeurs.

Bye Bye Bugzzz..!

Protected by Nature

ByeBugz Protected by Nature is gebaseerd op natuurlijke lemon-eucalyptus extracten (commerciële naam: Citriodiol (PMD p-menthane-3,8-diol)).

Citriodiol is het beste alternatief voor DEET en momenteel het enige natuurlijke ingrediënt met bewezen doeltreffendheid als insectenwerend middel volgens studies in wetenschappelijke laboratoria en op het terrein. Het beschermt de huid tegen beten en steken van (malaria)muggen, teken en midges.

ByeBugz Protected by Nature is geschikt voor de gevoelige huid, kinderen vanaf 3 maanden en zwangere/borstvoedende dames.

Protected by Technology

ByeBugz Protected by Technology gebruikt DEET 50% als actief ingrediënt. DEET is het sterkste insectwerendmiddel voor de huid en is zeer effectief tegen verschillende gevaarlijke ziekteoverbrengers, zoals muggen en teken.

Daarnaast heeft DEET een afwerende werking laten zien tegen stalvliegen, kriebelmuggen, goudoogdazen en (chigger)mijten. DEET wordt geadviseerd voor bestemmingen waar een risico op malaria, dengue en gele koorts bestaat. DEET is geschikt voor alle bestemmingen, zowel ver weg, als dichterbij huis. Het percentage is bepalend voor de werkingsduur.

Bitrex®
Jonge kinderen stoppen producten in hun mond tijdens het verkennen van hun omgeving zonder dat zij zich bewust zijn van de mogelijke gevaren. Daarom voegen wij het geurloze en bittere Bitrex® toe aan onze ByeBugz DEET Spray 50%. Bitrex® verkleint de kans dat het insectwerendmiddel wordt doorgeslikt.