Ruilen & retourneren

Met toepassing van artikel VI.47 tot en met VI.53 WER heeft de koper een termijn van 14 kalenderdagen vanaf de datum van ontvangst van de bestelling om zijn/haar herroepingsrecht uit te oefenen.

De koper dient deze retourzending uiterlijk 14 dagen na de beslissing tot herroeping te doen. De producten in kwestie moeten zijn geretourneerd in hun originele verpakking en hun originele staat . Verpakkingen en/of producten die overmatig zijn behandeld (aanzienlijke verslechtering van de verpakking of het product) worden niet geaccepteerd voor ruilen of retourneren. De koper dient de leveringsbon mee te sturen met de bestelling zodat ByeBugz de koper kan identificeren samen met een indicatie van de reden van retournering en het verzoek om ruiling of terugbetaling.

Wanneer de reden van retour het gevolg is van een fout van ByeBugz (het ontvangen product voldoet niet aan de bestelling of het product is beschadigd), worden de retourkosten door ByeBugz vergoed. Wanneer dit buiten de schuld van ByeBugz ligt, blijven de retourkosten voor rekening van de koper.

Ruilen en/of retouren worden naar onderstaand adres gestuurd en worden enkel geaccepteerd wanneer de bestelling via www.byebugz.be is geplaatst. Aankopen via derden worden niet geaccepteerd voor ruilen/retourneren.

DistriMedia Temse
t.a.v. Pharma & More BV – ByeBugz
Schoenstraat 14
9140 Temse
Oost-Vlaanderen, België