Shipping

AFLEVERTIJD

Elke bestelling geplaatst op www.byebugz.be wordt geleverd binnen de maximale termijn van 30 dagen na de orderbevestiging. De standaard levertijd is twee tot vijf werkdagen voor bestellingen binnen de Benelux . Op zon- en feestdagen wordt er niet geleverd. Bestellingen buiten de Benelux en in Europa worden binnen geleverd vijf tot tien werkdagen .

Indien een bestelling is geplaatst en de gewenste producten tijdelijk niet leverbaar zijn, zal er sprake zijn van een deellevering. Wanneer het ontbrekende product weer beschikbaar is, wordt het automatisch teruggestuurd naar het opgegeven adres van de geadresseerde. Deze deelzending kan niet worden geannuleerd. In het geval dat een product permanent niet op voorraad is na het moment van bestelling, wordt het betreffende product terugbetaald.

LET OP: Indien de bestelling wordt teruggestuurd naar de afzender (zijnde ByeBugz) wegens afwezigheid tijdens de aanbieding of een verkeerd afleveradres, behoudt ByeBugz zich het recht voor om bij het opnieuw verzenden van de bestelling nieuwe verzendkosten aan de koper in rekening te brengen. Als het pakket een tweede keer wordt geretourneerd aan de afzender, wordt het niet opnieuw verzonden naar de koper en wordt het totale bedrag van de bestelling ingehouden door ByeBugz.

VERZENDKOSTEN

Verzenden binnen de Benelux is gratis bij bestellingen vanaf €40, exclusief verzendkosten. Alle bestellingen onder dit bedrag , worden verzonden tegen € 5 .

Bestellingen geplaatst buiten de Benelux en binnen Europa worden verzonden op € 12 , ongeacht het bestelbedrag.

ByeBugz is niet verantwoordelijk voor aanvullende belastingen en/of heffingen van het land van bestemming. De koper is verantwoordelijk voor alle beperkingen, invoerrechten, belastingen en andere heffingen die worden opgelegd door het land van bestemming. ByeBugz is in geen geval verantwoordelijk voor invoerrechten, belastingen of douanekosten.

Wanneer de bestelling aankomt in het land van de koper en:

  • de koper weigert het pakket aan te nemen;
  • er wordt geen poging gedaan om het pakket te claimen;

ByeBugz behoudt zich het recht voor om van het pakket af te zien en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor restitutie.

OVERZICHT

 

TRANSPORTKOSTEN

AFLEVERTIJD

BINNEN DE BENELUX

€ 5

Gratis bij bestellingen vanaf € 40

2 tot 5 werkdagen

BUITEN DE BENELUX, BINNEN EUROPA

€ 12

5 tot 10 werkdagen

ORDER PLUKKEREN

Bestellingen geplaatst op www.byebugz.be worden verzonden via onze logistieke partner (zie hieronder). Elke bestelling wordt afgehandeld in het logistiek centrum binnen drie werkdagen na bestelling . De pluktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur, met uitzondering van feestdagen.

Bestellingen worden afgehandeld in ons magazijn:

DistriMedia voor René(e) Lunettes
Schoenstraat 14
9140 Temse
Oost-Vlaanderen, België